Prijavi se / Registruj se

Uslovi korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA SAJTA

Dobro došli!

Vaš pristup, kao i korišćenje našeg internet sajta (u daljem tekstu: sajt) podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast.
Pristupom i korišćenjem sajta i naše online prodavnice, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo vas da napustite sajt.

VLASNIŠTVO SAJTA

Internet sajt i svi tekstovi, grafika, slike i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo PERDOMO PLAST ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. PERDOMO PLAST će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

VAŠA UPOTREBA INTERNET SAJTA

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili slovne greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, PERDOMO PLAST se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu. Takođe,  PERDOMO PLAST ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom internet sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste. Treba da se posavetujete sa odgovarajućim stručnjakom ako Vam je potreban specifičan savet prilagođen vašoj situaciji.

IZUZEĆE OD ODGOVORNOSTI

Internet sajt koristite na sopstveni rizik.  PERDOMO PLAST nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog Sadržaja.

LINKOVI KA DRUGIM INTERNET SAJTOVIMA

Internet sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije PERDOMO PLAST. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi vama pružili što više informacija. PERDOMO PLAST ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. PERDOMO PLAST ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti PERDOMO PLAST.

IZMENA USLOVA KORIŠĆENJA

KOVPLAST može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.

DODATNE INFORMACIJE

Molimo vas, pročitajte i dokument Politika privatnosti.